GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

NYAKÖRVEKKEL, PÓRÁZOKKAL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK

A termékek pontos méretét minden esetben feltüntetjük, kedvencedet lemérve könnyen kiigazodhatsz a méretet illetően. A nyakörvek széles tartományban állíthatók, ennek köszönhetően rá tudod igazítani kedvencedre. Ha mégsem megfelelő méretet választottál, írj nekünk az  info@kutyulee.hu email címre a cserével kapcsolatban.

Aggodalomra semmi ok! Ha nem megfelelő méretet választottál, vedd fel velünk a kapcsolatot az info@kutyulee.hu email címen és kicseréljük a terméket a megfelelő méretre. A csere a vásárlástól számított 14 napon belül érvényes, a visszaküldés díja a vásárlót terheli.

FIZETÉS ÉS SZÁLLÍTÁS

GARANCIA

     Fizetési feltételek:

     Webáruházunkban a következő fizetési lehetőségeket biztosítjuk:

     1. Bankkártyás fizetés: 

     2. Utalásos fizetés: a vásárlás leadását követő 7 napon belül utald el a vásárlásod             végösszegét a következő OTP bankszámlára:

     Név: Kiss Réka Erika

     Bankszámlaszám: 

     Közleménybe írd be a megerősítő emailben küldött 4 jegyű rendelési azonosítót és a         neved. A szállítást azután indítjuk, miután beérkezik hozzánk a rendelés értéke.

     Szállítási feltételek: 

     Szállítási díjaink 10.000 Ft alatt: 990 Ft.

     10.001 Ft-tól a rendelésed ingyenesen szállítjuk ki.

     Rendelésed 5-8 munkanapon belül kiszállítjuk!

     Személyes átvételre jelenleg nincs lehetőség.

     Rendelésed 5-8 munkanapon belül kiszállítjuk!

Amennyiben másik nyakörvet/pórázt szeretnél, küldd vissza 14 napon belül és díjmentesen kicseréljük a kívánt méretre és színre. A visszaküldés szállítási díja a vásárlót terheli. Ha terméket szeretnél cserélni, kérjük értesíts minket a  info@kutyulee.hu e-mail címen pontos információkért.

Minden nyakörvünkre/ pórázunkra 14 napos elállási lehetőséget biztosítunk.

Ha bármilyen okból úgy döntesz, hogy mégsem szeretnéd a terméket, vedd fel velünk a kapcsolatot az  info@kutyulee.hu e-mail címen.